Your New Coffee Pairings

ត្រលប់មកវិញម្តងទៀតជាមួយនឹងរូបរាងថ្មី និងរសជាតិកាន់តែប្រសើរ របស់នំអេផល ដេនីស (Apple Danish) និង នំថ្មីមួយ ប្រភេទថ្មី ភីខាន ណាត់ ក្រូសង់ (Pecan Nut Croissant)។

នំទាំងពីរប្រភេទនេះត្រូវបានបង្កើតឡើងដោយអ្នកដុតនំជនជាតិអូទ្រីស (Austrian) ហើយនំនេះ មានភាពល្បីល្បាញទូទាំងពិភពលោក ដោយសារតែគេអាចយកវាមកធ្វើការកែប្រែរសជាតិ និងរូបរាងទៅតាមភាពច្នៃប្រឌិតរបស់អ្នកដុតនំប៉័ងនីមួយៗ។ ក្នុងនោះអ្នកដុតនំប៉ុងរបស់ BROWN ក៏បានយកនំទាំងពីរប្រភេទនេះមកច្នៃចេញជារូបរាង និងរសជាតិដែលសាកសមនឹងប្រជាជានរបស់យើងសម្រាប់ទាំងការញ៉ាំនំតែមួយមុខ ក៏ដូចជាការញ៉ាំជាមួយកាហ្វេផងដែរ។

បងអាចរកជាវនូវនំអេផល ដេនីស (Apple Danish) និង នំភីខាន ណាត់ ក្រូសង់ (Pecan Nut Croissant)បាននៅគ្រប់សាខាទាំងអស់របស់ BROWN ទាំងនៅសៀមរាប និងភំ្នពេញចាប់ពីថ្ងៃទី១០ ខែធ្នូនេះតទៅ។

សង្ឃឹមថាបង នឹងមកភ្លក់ទាំងអស់គ្នាណា។ 

Welcome back with the new look and flavour of Apple Danish and a brand new pastry, Pecan Nut Croissant.

These two pastries, were first found by Austrian Bakers, which eventually become so popular after modification of its flavor and look based on the creativity of the bakers. BROWN’s pastry chef has updated its look and flavour base on Cambodian preference to fit with lone consumption or couple with caffeinated drinks.

Apple Danish and Pecan Nut Croissant will be available at all BROWN stores both Phnom Penh and Siem Reap branches from 10 December onward.

Do not forget to give it a try!