Feel The Roots

ស្ករត្នោតខ្មែរ គឺជាគ្រឿងផ្សំចម្បង ដែល BROWN ប្រើជាថ្មីម្ដងទៀតក្នុងការបង្កើតភេសជ្ជៈថ្មី សម្រាប់រដូវការចូលឆ្នាំខ្មែរ របស់យើងនាពេលខាងមុខ។ ចាប់ពីថ្ងៃទី ០១ ខែមេសានេះតទៅ BROWN មានមោទនភាពក្នុងការបម្រើជូនអតិថិជន នូវភេសជ្ជៈដែលច្នៃចេញពីគ្រឿងផ្សំល្អឯកគ្រប់សម័យកាលរបស់ខ្មែរមួយនេះ ជាមួយនឹងគ្រឿងផ្សំដទៃទៀត ដើម្បីឲ្យរដូវកាលដ៏រីករាយក្នុងស្រុកកំណើតរបស់យើងនេះកាន់តែពិសេស!


Khmer Palm Sugar once again is our main ingredient in crafting BROWN Khmer New Year specials this year. Coming on 1st of April, BROWN is honor to bring to you drinks made by blending this Khmer timeless ingredient along with other delights to celebrate the heartwarming season in our community :)